Florence Pugh'un başrolünde yer aldığı The Wonder'dan fragman yayınlandı

1.747 Gösterim
5 Ekim 2022 17:22
Florence Pugh'un başrolünde yer aldığı The Wonder'dan fragman yayınlandı

Gloria, A Fantastic Woman, Disobedience gibi filmlere imza atan Sebastián Lelio'nun yönettiği, başrolünde ünlü oyuncu Florence Pugh'un yer aldığı The Wonder'dan fragman yayınlandı. Film, 16 Kasım'dan itibaren Netflix'te yayında olacak.


Kendisine uluslararası tanınırlık getiren Gloria filmini 2018 yılında Gloria Bell adıyla Hollywood'a uyarladıktan sonra ufak bir ara veren Sebastián Lelio, yeni filmi The Wonder ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

 

Aynı isimli kendi romanından uyarladığı 2015 yapımı Room filmiyle En İyi Uyarlama Senaryo kategorisinde Oscar adayı olan İrlandalı yazar Emma Donoghue'nün 2016 yılında yayımlanan romanı The Wonder, 1860'ların İrlanda'sında aylarca yemek yememesine rağmen sağlığını koruyan 11 yaşındaki Anna'yı gözlemlemesi için çağrılan İngiliz hemşire Lib'in, Anna'yı inceleme sürecinde başından geçenleri konu ediniyor. Sebastián Lelio'nun Alice Birch ile birlikte uyarladığı filmin başrolünde Florence Pugh yer alırken, ünlü oyuncuya Kíla Lord Cassidy, Tom Burke, Niamh Algar, Elaine Cassidy, Toby Jones, Ciarán Hinds gibi isimler eşlik ediyor. Film, 16 Kasım'dan itibaren Netflix'te yayında olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.