Fantastic Beasts 3'nin çekimleri Covid-19 sebebiyle durduruldu

2.308 Gösterim
4 Şubat 2021 17:45
Fantastic Beasts 3'nin çekimleri Covid-19 sebebiyle durduruldu

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3'nin çekimleri, film ekibinden bir kişinin Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrası durduruldu.


Variety'nin haberine göre, Fantastic Beasts and Where to Find Them 3'nin ekibinde yer alan ve ismi açıklanmayan bir kişinin Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrası filmin çekimlerine ara verildi. Prodüksiyonda yer alan tüm ekibe testler uygulanmaya devam edilirken, testi pozitif çıkan ekip üyesi kişinin karantinada olduğu belirtiliyor. Çekimleri bir süreliğine durdurulan filmin prodüksiyonu, karantina süreçlerinin akabinde gerekli güvenlik protokolleri ışığında yeniden başlayacak.

 

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3'nin çekimlerine geçen yıl mart ayında başlanması planlanmış fakat pandeminin kendisini göstermesiyle çekimler eylüle ertelenmişti. Fakat sonbaharda filmin çekimleri henüz başlamışken Johnny Depp'in kadrodan ayrılmasının istenmesiyle hem çekimler hem de filmin vizyon tarihi bir kez daha ertelenmişti. Depp'in ayrılışı sonrası Grindelwald rolü için ise Mads Mikkelsen ile anlaşılmıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.