Eylül ayında yayına başlaması beklenen yerli televizyon dizileri (2024/2025)

22.173 Gösterim
30 Temmuz 2024 13:02
Eylül ayında yayına başlaması beklenen yerli televizyon dizileri (2024/2025)

2024/2025 televizyon sezonunda devam eden 17 diziye ek olarak 30'a yakın yeni dizinin seyirciyle buluşması bekleniyor. Bu 30 diziden Eylül ayında başlaması planlananları derledik.


Türk televizyonlarında 2024/2025 dizi sezonunun başlamasına bir ay kaldı. Geçtiğimiz sezondan devam eden 17 diziye ek olarak 30'a yakın yeni dizinin seyirciyle buluşması bekleniyor. Bu 30 diziden Eylül ayında başlaması beklenenleri derledik.

Bir Aşk Masalı - Now TV

İki sezon süren Teşkilat macerasına veda eden Murat Yıldırım'ı son olarak Yüz Yıllık Mucize dizisinde yer alan Ebru Şahin ile buluşturan Bir Aşk Masalı ülkenin önde gelen mimarlarından Demir ile hayatını oğlu Memo’ya adayan bekar anne Nazlı'nın aşk hikayesini konu ediniyor.


Yapımcı: TMC Film
Yönetmen: Recai Karagöz
Senaristler: Emre Özdür, Hazar Kozice
Oyuncular: Murat Yıldırım, Ebru Şahin, Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu

 

Bir Gece Masalı - ATV

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde başrolü üstlenen Burak Deniz ile Kardeşlerim dizisiyle adından söz ettiren Su Burcu Yazgı Coşkun'u bir araya getiren Bir Gece Masalı komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza’nın Pamukkale’nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul’da Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşklarını anlatıyor.


Yapımcı: NGM 
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Senarist: Eda Tezcan
Oyuncular: Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta

 

Deha - Show TV

Yıldız oyuncu Aras Bulut İynemli'nin üç yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Deha matematik dahisi Devran'ın hikâyesine odaklanıyor.


Yapımcı: Ay Yapım
Yönetmen: Umut Aral
Senarist: Damla Serim
Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu, Onur Saylak

 

Hayat Hırsızı - Now TV

Brezilya tarihinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Avenida Brasil'in yerli uyarlaması Hayat Hırsızı babası üvey annesi tarafından öldürülen ve çocuk yaşta sokağa bırakılan bir kadının intikam mücadelesini merkeze alıyor.


Yapımcı: Ay Yapım
Yönetmen: Hilal Saral
Oyuncular: Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Halil İbrahim Ceyhan

 

Kör Nokta - ATV

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi gibi televizyon ekranlarının fenomen dizilerine imza atan Osman Sınav imzası taşıyan Kör Nokta büyük bir trafik kazası sonrası aralarında aşk başlayan Gece ve Aslım'ın hikâyesini anlatıyor.


Yapımcı: Sinegraf
Yönetmen: Yusuf Ömer Sınav
Senaristler: Didem Kaplan, Funda Alp
Oyuncular: İsmail Ege Şaşmaz, Rabia Soytürk, Çağla Boz, Yalçın Hafızoğlu

 

Kötü Kan - Now TV

Son olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adından söz ettiren Ertan Saban'ın başrolü birçok fenomen dizide yer alan Damla Sönmez ile paylaştığı Kötü Kan bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın yıllardır uzakta yaşadığı ailesinin yanına dönmesiyle birlikte gelişen olayları merkeze alıyor.


Yapımcı: NTC Medya
Yönetmen: M. Çağatay Tosun
Senaristler: Barış Erdoğan, İlker Arslan
Oyuncular: Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen

 

Siyah Kalp - Show TV

Ezel, Karadayı, İçerde gibi Türk televizyonlarının fenomen dizilerine imza atan yönetmen Uluç Bayraktar'ın dört yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Siyah Kalp kendilerini genç yaşta terk edip varlıklı bir iş adamıyla evlenen anneleri Sumru'nun izinden Kapadokya'ya gelen ikiz kardeşler Nuh ve Melek'in dramatik hikâyesini takip ediyor.


Yapımcı: Tims&B Productions
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Senarist: Yıldız Tunç
Oyuncular: Ece Uslu, Burak Sergen, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.