Ewan McGregor, DC'nin Birds of Prey filminin kötü karakteri Black Mask'e hayat verecek

2.997 Gösterim
2 Kasım 2018 11:34
Ewan McGregor, DC'nin Birds of Prey filminin kötü karakteri Black Mask'e hayat verecek

Ewan McGregor, DC'nin Birds of Prey filminin kötü karakteri Black Mask'e hayat verecek.


DC Evreni'nden birçok kadın kahramanın Margot Robbie'nin Harley Quinn'ine eşlik edeceği Birds of Prey filmi Chuck Dixon, Jordan B. Gorfinkel ve Gary Frank tarafından aynı adlı çizgi romandan uyarlanırken filmin yönetmen koltuğunda Dead Pigs filmiyle Sundance Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen Cathy Yan oturuyor. Geçtiğimiz aylarda Huntress'a Mary Elizabeth Winstead'in, Black Canary'ye Jurnee Smollett-Bell'in ve Dedektif Renee Montoya'ya ise Rosie Perez'in hayat vereceği açıklanmış ve birçok karakter oyuncusunu bulmuştu.

21 Aralık 2018'de vizyona girecek Bumblebee'nin senaryosunu kaleme alan ve Batgirl filminin de senaryosunun emanet edildiği Christina Hodson'ın senaristliğini üstlendiği Birds of Prey'in kadrosuna katılan bir diğer isim, filmin kötü karakteri Black Mask'i canlandıracak olan Ewan McGregor oldu.

 

McGregor'un hayat vereceği Roman Sionis, namıdiğer Black Mask, Batman serisinin kötü karakterlerinden biri. Gotham Şehri'nin zalim suç lordu olan Black Mask, adından da anlaşılacağı üzere maskelere takıntılı ve kurbanlarına işkence ederken oldukça sadist ve acımasız. Ewan McGregor'un ilk kez bir villain olarak seyirci karşısına çıkacağı film olan Birds of Prey, 07 Şubat 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.