Dwayne Johnson, yeni bir Hızlı ve Öfkeli filmi için seriye geri dönüyor!

39.091 Gösterim
5 Haziran 2023 15:54
Dwayne Johnson, yeni bir Hızlı ve Öfkeli filmi için seriye geri dönüyor!

Hızlı ve Öfkeli serisine Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi ile dahil olan Dwayne Johnson, Hızlı ve Öfkeli 8'de Van Diesel ile karşı karşıya gelmiş ve yaşanan olaylardan sonra seriden tamamen ayrıldığını birçok kez dile getirmişti. Geçtiğimiz haftalarda gösterine giren Hızlı ve Öfkeli 10'da sürpriz bir cameoya imza atan ünlü oyuncunun, kronolojik olarak Hızlı ve Öfkeli 10 ile Hızlı ve Öfkeli 11 arasında geçecek ve ana karakterin Hobbs olacağı bir filmle seriye geri döneceği açıklandı.


Hızlı ve Öfkeli serisine Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu (Fast Five)  ile dahil olan ve son olarak serinin spin-off filmi Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw'un (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) başrolünde yer alan ünlü oyuncu Dwayne Johnson'ın yolu bir kez daha Hızlı ve Öfkeli hikâyesiyle kesişecek.

 

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Johnson'ın dahil olacağı film, yeni Hızlı ve Öfkeli 12 ya da 2019'daki Hobbs ve Shaw'un devamı değil, daha çok Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X) ile Hızlı ve Öfkeli 11'in arasında köprü görevi görecek, bir nevi Hızlı ve Öfkeli 10.5 olarak nitelendirilecek bir film olacak.

 

2017 yapımı Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious) filminin setinde serinin başrolü ve yapımcısı Vin Diesel ile Dwayne Johnson arasında husumet yaşanmış ve o zamandan beri de Johnson, basına sayısız kez artık serinin bir parçası olmayacağı konusunda ısrarlı açıklamalar yapmıştı. Ünlü oyuncu, "Universal'daki ortaklarımla özel olarak konuştum, hepsi sorunu anladıkları çok destekleyiciler" diye açıklamada bulunmuştu. Ancak Hızlı ve Öfkeli 10 filminin yönetmeni Louis Leterrier, mayıs ayında verdiği The Hollywood Reporter röportajında, film vizyona girmeden önce Johnson'ı filmi izlemek için ikna ettiğini ve devamında oyuncunun tavrının değiştiğini aktardı. Johnson, geçtiğimiz hafta yaptığı sosyal medya paylaşımıyla seriye dönüşünü duyurdu.

 

Geçen yaz Vin Diesel ve ben bütün geçmişi geride bıraktık. Kardeşlik ve kararlılıkla liderlik edeceğiz ve her zaman sevdiğimiz seriye, karakterlere ve hayranlara sahip çıkacağız.

 

Ancak Diesel ve Johnson'ın sorunları aşmış olmaları, ikiliyi bir kez daha aynı filmde yan yana göreceğimiz anlamına gelmiyor. 

 

Artık iki filme bölünen Fast 11 filminde, Johnson'ın yer alacağı yeni hikâyede yaşanan değişiklikler arasında senaryo anlamında da farklılıklar olacağı öğrenildi. Serinin altı filmini yazan, Johnson ve Jason Statham'ın birlikte rol aldığı Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filminin senaryosunu kaleme alan ama Hızlı ve Öfkeli 9 (Fast & Furious9,  F9) ve Hızlı ve Öfkeli 10 filmlerinin parçası olmayan Chris Morgan, Johnson'ın yeni filminde senaryoyu yazmak için seriye geri dönecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.