Deniz Gamze Ergüven'in Halle Berry ve Daniel Craig'li filmi Kings'ten Türkçe altyazılı fragman!

3.485 Gösterim
14 Eylül 2018 12:25
Deniz Gamze Ergüven'in Halle Berry ve Daniel Craig'li filmi Kings'ten Türkçe altyazılı fragman!

Deniz Gamze Ergüven'in Halle Berry ve Daniel Craig'li filmi Kings'ten Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


İlk filmi Mustang ile En iyi Yabancı Film dalında Oscar’a aday olan ve birçok festivalde adaylıkla ödüllere layık görülerek büyük bir başarıya imza atan Deniz Gamze Ergüven’in merakla beklenen yeni filmi Kings, 1992’deki Los Angeles ayaklanmaları sırasında yaşananlara odaklanıyor. Başrollerini Oscar ödüllü Halle Berry ve Daniel Craig'in paylaştığı filmin konusu şu şekilde:

 

Kimsesiz çocuklara koruyucu annelik yapan Millie, bir yandan onların karınlarını doyururken diğer yandan onları sokaklarda bekleyen şiddetten uzak tutmaya çalışmaktadır. Genç kadının başında uğraşması gereken bir bela daha vardır ki o da huysuz komşusu Obie’dir. Birden patlak veren geniş çaplı bir ayaklanmaya Millie’nin çocukları da karışınca, birbirine son derece zıt karakterlere sahip Millie ve Obie, şehrin sokaklarında kaybolan çocukları aramaya başlarlar.

Ergüven'in yönetmenliğin yanı sıra senaristliğini de üstlendiği filmin dünya prömiyeri Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleşti. Müziklerinde usta ikili Nick Cave ve Warren Ellis imzası bulunan Kings, 12 Ekim 2018 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak. Filmden yayınlanan Türkçe altyazılı fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.