Demon Slayer: Mugen Treni, 20 Ağustos'ta Türkiye'de gösterime giriyor

18.040 Gösterim
12 Ağustos 2021 13:29
Demon Slayer: Mugen Treni, 20 Ağustos'ta Türkiye'de gösterime giriyor

Japonya'da gişe rekorlarını alt üst eden, dünya genelinde $450 milyonu aşan bir hasılata ulaşan anime filmi Demon Slayer: Mugen Treni, ülkemizde 20 Ağustos'ta gösterime giriyor.


Geçen yıl ekim ayında gösterime girdiği Japonya'da $44 milyonla açılış rekoru kıran Demon Slayer: Mugen Treni (Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-Hen), ülke genelinde toplamda elde ettiği yaklaşık $365 milyon hasılat ve 28,76 milyon seyirci sayısıyla Japonya tarihinin hem en çok hasılat toplayan hem de en çok seyirciye ulaşan filmi olmuştu. Japonya'nın en çok hasılat toplayan filmi unvanının Demon Slayer'dan önce Hayao Miyazaki'nin başyapıtı Ruhların Kaçışı (Spirited Away)'na ait olduğunu göz önüne aldığımızda, animenin başarısının görkemini daha net anlayabiliriz.

 

Ailesi iblisler tarafından öldürülen ve kendisi dışında sağ kalan tek aile üyesi kız kardeşi Nezuko'nun ise bir iblise dönüşümüne şahit olan Tanjiro'nun, ailesinin intikamını almak ve kız kardeşini lanetten kurtarmak için bir iblis avcısına evrilmesini konu edinen Demon Slayer adlı anime dizisinin hikâyesini devam ettiren film, ABD'de de son derece başarılı gişe performanslarına imza atmış ve ABD'deki ikinci hafta sonunda, aynı dönem gösterime giren Mortal Kombat'ı geride bırakarak Box Office ABD'nin lideri olmayı başarmıştı.

 

20 Ağustos'ta ülkemizde gösterime girmeye hazırlanan Demon Slayer'ın dağıtımcılığını üstlenecek olan CGV Mars, Demon Slayer'ın yanı sıra gelecek takvimine eklediği anime filmlerinin ya da anime bağlantılı yapımların vizyon tarihlerini de açıkladı:

 

-Kimetsu Orchestra Concert - 17 Eylül 2021

-Fate/Grand Order The Movie - 15 Ekim 2021

-My Hero Academia - 5 Kasım 2021

-Sword Art Online: The Movie - 3 Aralık 2021

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.