Demon Slayer, $44 milyonla Japonya'da açılış rekoru kırdı

5.172 Gösterim
20 Ekim 2020 15:15
Demon Slayer, $44 milyonla Japonya'da açılış rekoru kırdı

Japonya'da geçen hafta gösterime giren anime Demon Slayer The Movie: Mugen Train, ilk üç günde elde ettiği $44 milyonla ülkede açılış rekorlarının yeni sahibi oldu.


Sevilen manga serisinden uyarlanan aynı isimli dizinin sinema filmi Demon Slayer, 16 Ekim'de gösterime girdiği Japonya'da açılış hafta sonu adına kırılmadık rekor bırakmadı. Hafta sonunda $44 milyon elde eden film, Japonya'da tüm zamanların en iyi açılış performansına imza atmış oldu. Demon Slayer, geçtiğimiz haftaya kadar 2020 yılı içerisinde Japonya'nın en çok izlenen filmi olan Confidence Man JP: Princess'i sadece üç günde elde ettiği hasılatla geride bırakmayı başardı.

 

İlk üç gününde 3,42 milyon seyirci tarafından izlenen film, 38 IMAX salonunda elde ettiği $2,27 milyonla hasılat anlamında Japonya'daki en iyi IMAX açılışı rekorunu Star Wars: The Rise Of Skywalker'dan almış oldu. Pandemi şartlarına rağmen olağanüstü bir momentum yakalayan filmin kısa sürede adını Japonya'nın tüm zamanların en çok izlenen filmleri listesine yazdırması bekleniyor.

 

Kaynak: Variety, Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.