Box Office ABD: Demon Slayer, ikinci hafta sonunda Mortal Kombat'ı geride bıraktı

3.470 Gösterim
3 Mayıs 2021 13:55
Box Office ABD: Demon Slayer, ikinci hafta sonunda Mortal Kombat'ı geride bıraktı

ABD'de gösterimdeki ikinci hafta sonunu geriden bırakan anime Demon Slayer: Mugen Train, bir önceki hafta sonunda gişe rekabetine girdiği Mortal Kombat'ı bu kez geçerek Box Office ABD'nin zirvesinde yer aldı.


ABD'de pandeminin görece kontrol altına alınmasıyla birlikte salonlar belli ölçüde açılırken, birden fazla filmin zirve için yarıştığı gişe rekabetlerini de şimdiden görmeye başladık. Geçen hafta sonunda gösterime giren iki film, Japonya'da rekor üstüne rekor kıran anime Demon Slayer: Mugen Train ile Mortal Kombat'ın ilk hafta sonu yarışından $23,3 milyon elde eden Mortal Kombat birinci çıkmış, Demon Slayer ise $21,14 milyonla ilk sırayı takip etmişti. Bu hafta sonu ise Demon Slayer: Mugen Train $6,4 milyonla Box Office ABD'nin zirvesine yerleşirken Mortal Kombat $6,2 milyon elde ederek ikinci basamakta kaldı.

 

Mortal Kombat şu ana kadar dünya genelinde $66,9 milyon hasılat elde etti. Japonya'da geçen sonbahar gösterime giren Demon Slayer: Mugen Train ise, Japonya'da elde ettiği $368 milyonla Spirited Away'i geride bırakarak ülke tarihinin en çok hasılata sahip filmi oldu. Film şu ana kadar dünya genelinde $428,4 milyon hasılata ulaştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.