Deadpool 2'nin yıldızı Ryan Reynolds ve yönetmeni David Leitch, olası üçüncü film ve X-Force hakkında konuştu

3.896 Gösterim
15 Mayıs 2018 16:20
Deadpool 2'nin yıldızı Ryan Reynolds ve yönetmeni David Leitch, olası üçüncü film ve X-Force hakkında konuştu

Deadpool 2'nin yıldızı Ryan Reynolds ve yönetmeni David Leitch, sevilen karakterin olası üçüncü filmi ve hazırlık aşamasında olan X-Force filmi hakkında konuştu.


İki yıl önce gösterime giren ve dünya genelinde $783 milyon hasılat elde eden Deadpool'un devam filmi hafta sonunda gösterime giriyor. Fakat şu sıralar daha çok merak edilen sevilen karakterin başrolünde olacağı bir üçüncü filmin olup olmayacağı... Filmin prömiyerinde konuşan Ryan Reynolds ve Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch, olası bir üçüncü film ve Deadpool'un da yer alacağı hazılık aşamasındaki X-Force filmi hakkında konuştu. Variety'nin haberine göre; hayalindeki Deadpool filminin, geçen yıl içerisinde Logan ile karaktere son kez hayat verdiğini belirten Hugh Jackman'ın canlandırdığı Wolverine'in yer aldığı bir yapım olduğunu fakat bunun Jackman'a bağlı bir durum olduğunu sıkça belirten Reynolds, şu aşamada Deadpool 3 adına net bir şey söylemeyeceğini fakat X-Force üzerine görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch de X-Force hakkında fikirlerini belirtirken, Deadpool'un yanı sıra ikinci filmde yer alan Cable, Domino gibi karakterlerin de yer alacağı X-Force filminin hazırlıklarının Drew Goddard tarafından sürdürüldüğünü, Goddard'ın bu karakterler etrafında bir evren geliştirmeye çalıştığını söyledi.

 

Box Office ABD'ye $150 milyon civarı bir açılışla giriş yapması beklenen Deadpool 2, 18 Mayıs'tan itibaren Türkiye'de de gösterime giriyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.