Cruella 2 ve Sessiz Bir Yer 3'ün hazırlıklarına başlandı

5.176 Gösterim
7 Haziran 2021 17:58
Cruella 2 ve Sessiz Bir Yer 3'ün hazırlıklarına başlandı

ABD'de vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Cruella ile Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place Part II)'nin devam filmleri için hazırlıklara başlandı.


ABD'de 10 günde yakaladıkları gişe performansıyla hem yapımcılarını hem de pandeminin getirdiği zorlukları üzerinden atmak isteyen sinema salonlarını sevindiren Cruella ile Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place Part II)'nin devam filmleri için hazırlıklara başlandı.

 

Emma Stone'un başrolünde yer aldığı, sinemalarla aynı anda Disney+'ta $30 ekstra ücret karşılığında gösterime girmesine rağmen gişede başarılı bir performans sergileyen Cruella'nın devam hikâyesi için Disney tarafından yeşil ışık yakıldı. Yönetmen Craig Gillespie ile senarist Tony McNamara'nın ikinci filmde de yer alması beklenirken, Emma Stone'un Cruella De Vil karakterine geri dönüp dönmeyeceği henüz netlik kazanmış değil.

 

 

2018'in gişe başarılarından biri olan Sessiz Bir Yer'in devam filmi de pandemi şartlarında parlayan bir performansa imza atıyor. Kısa bir süre içerisinde ABD'de pandemi sonrası en çok hasılat toplayan yapım olacak olan Sessiz Bir Yer 2'nin bu performansı sonrası daha önce duyurulan ve yine aynı evrende geçecek olan yeni filmin hazırlıklarına hız verildi. İlk iki filme imza atan John Krasinski'nin bir hikâyesinden uyarlanacak olan ve ilk iki filmin doğrudan devamı olmaktansa bir spin-off projesi olarak yaklaşılan filmin vizyon tarihi bile belli oldu. Take Shelter, Mud, Midnight Special gibi filmlere imza atan Jeff Nichols'un yönetmen koltuğunda oturacağı film, 31 Mart 2023'te gösterime girecek

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.