Colin Farrell, The Batman'deki Penguin karakterine odaklanacak dizide rolüne geri dönecek

2.188 Gösterim
7 Aralık 2021 12:48
Colin Farrell, The Batman'deki Penguin karakterine odaklanacak dizide rolüne geri dönecek

Colin Farrell, gelecek yıl vizyona girecek The Batman filminde oynadığı Penguin karakterine odaklanacak dizide rolüne yeniden hayat verecek. Dizi, HBO Max'te izleyiciyle buluşacak.


İrlandalı aktör Colin Farrell, 4 Mart 2022'de vizyona girecek Robert Pattinson'lı The Batman filminde canlandırdığı Penguin (Oswald Chesterfield Cobblepot) karakterini merkeze alacak dizi projesinde hem başrol oynayacak hem de yapımcı olarak görev alacak. İlk olarak geçtiğimiz eylül ayında duyurulan dizide, Penguin'in Gotham'ın yeraltı dünyasındaki konumuna geliş hikâyesi anlatılacak. The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves'in yapımcılar arasında yer alacağı dizinin senaristliğini daha önce Chuck, Agent of S.H.I.E.L.D. ve Impulse gibi yapımlarda görev alan Lauren LeFranc yapacak.

 

Son olarak The North Water dizisiyle izleyicinin karşısına çıkan Farrel; The Lobster, In Bruges, Seven Psychopaths gibi filmlerdeki rolleri ve True Detective dizisindeki performansıyla yakın dönemde yeniden adından söz ettirmişti. Ünlü aktörün canlandıracağı; taktığı şapkalar, kullandığı monokl ve ölümcül şemsiyeleriyle meşhur karaktere daha önce farklı yapımlarda Burgess Meredith, Danny DeVito ve Robin Lord Taylor hayat vermişti.

 

Penguin karakterini merkezine alacak bu proje; Peacemaker, Green Latern, Justice League Dark, Dead Boy Detectives gibi DC dizileri üstünde çalışan HBO Max'in ikinci The Batman spin-off'u olacak. Yayıncı daha önce Gotham polis teşkilatına odaklanacak bir dizinin yapım aşamasında olduğunu açıklamıştı.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.