Claire Foy'un başrolünde yer aldığı The Girl in the Spider's Web'ten fragman yayınlandı

2.532 Gösterim
7 Haziran 2018 17:45
Claire Foy'un başrolünde yer aldığı The Girl in the Spider's Web'ten fragman yayınlandı

Ejderha Dövmeli Kız ile Hollywood macerası başlayan Milenyum serisinin yeni filmi The Girl in the Spider's Web'ten fragman yayınlandı.


Stieg Larsson'un kaleme aldığı ve ilk olarak İsveç'te Noomi Rapace'in başrolünde sinemaya uyarlanan Milenyum serisine ilgi bitmemiş, 2011 yılında David Fincher bu kez Rooney Mara'nın başrolünde olduğu Ejderha Dövmeli Kız'ın Hollywood uyarlamasını  yönetmişti. Prodüksiyonu ve kurgu aşaması, yönetmen-stüdyo arasındaki gerginlikten ötürü çok sağlıklı gerçekleşmeyen Ejderha Dövmeli Kız'ın planlanan devam filmi ise bu nedenlerin yanı sıra David Fincher'ın yokluğunda karakteri yeniden canlandırmayacağını belirten Rooney Mara'nın da devre dışı kalmasıyla çekilemeyecek gibi duruyordu. Dolayısıyla Sony yeni bir Lisbeth Salander filmi açıkladığında herkes yeni bir seriye başlanacağını düşünüyordu fakat tercih edilen rota kadrosu sil baştan oluşturulmuş bir devam filmi oldu.

David Fincher'ın yokluğunda, yönetmen koltuğuna son olarak Don't Breathe ile son dönemin hem gişede hem de eleştirmenler nezdinde en başarılı gerilim yapımlarından birine imza atan Fede Alvarez otururken, Lisbeth Salander'ı oynaması için The Crown dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Claire Foy ile anlaşıldı. Foy'a Sylvia HoeksLakeith Stanfield, Stephen Merchant, Vicky Krieps, Cameron Britton, Sverrir Gudnason, Claes Bang gibi uluslararası isimlerden oluşan bir kadronun eşlik ettiği The Girl in the Spider's Web'in yayınlanan ilk fragman, Claire Foy ve genel olarak oyuncu kadrosunun öncül filmlerdeki performansların altına düşmeyeceğinin sinyallerini veriyor. Lisbeth Salander ve Mikael Blomkvist'in birlik olup ajanlar, siber suçlular ve devlet organlarının dahil olduğu geniş çaplı bir gizemi aydınlatmaya çalışmalarını konu edinen, 09 Kasım 2018 tarihinde Türkiye'de gösterime girecek filmin fragmanına ve uluslararası fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.