Noomi Rapace

Noomi Rapace

Doğum Bilgisi

28 Aralık 1979

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gerçeğin Peşinde 11 Ekim 2019
CGV Mars D. 751 18.558
Yedinci Hayat 1 Eylül 2017
CGV Mars D. 304.096 3.968.563
Yaratık: Covenant 12 Mayıs 2017
TME Films 209.266 2.640.721
44. Çocuk 8 Mayıs 2015
TME Films 13.024 161.658
Kirli Para 7 Kasım 2014
TME Films 7.331 98.301
İntikam Benim 26 Nisan 2013
Medyavizyon 24.866 269.659
Öldüren Tutku 5 Nisan 2013
M3 Film 14.843 154.098
Prometheus 1 Haziran 2012
Tiglon 333.943 3.507.584
Warner Bros. Türkiye 715.983 7.227.400
Tiglon 4.066 41.716
Ateşle Oynayan Kız 17 Aralık 2010
Tiglon 11.290 113.723