Claire Foy'lu A Very British Scandal'dan ilk görseller yayınlandı

2.045 Gösterim
26 Ekim 2021 12:31
Claire Foy'lu A Very British Scandal'dan ilk görseller yayınlandı

The Crown dizisinin yıldızı Claire Foy ile Paul Bettany'in başrollerini paylaştığı A Very British Scandal'dan ilk görseller yayınlandı.


Hugh Grant, Ben Whishaw, Alex Jennings, Patricia Hodge gibi oyuncuların yer aldığı A Very English Scandal adını taşıyan, ilk sezonu Liberal Parti lideri Jeremy Thorpe'un politik kariyerinin sona ermesine neden olan seks skandalını konu alan BBC yapımı, A Very British Scandal adını alarak seriye devam edecek. Yeni sezon, Argyll Dükü Ian Campbell'in üçüncü eşi olan Argyll Düşesi Margaret Campbell ile 1951-1963 yılları arasında yaşadığı çalkantılı evliliği ve skandala dönüşen boşanma sürecini ele alacak.

 

The Crown'daki performansıyla iki defa Emmy, bir defa da Altın Küre Ödülü kazanan Claire Foy dizide düşes Margaret Campbell'i canlandırırken, Argyll Dükü Ian Campbell'a son olarak bu yıl What If...? ve WandaVision ile ekranlarda yer alan Paul Bettany hayat verecek. Dublin Murders, The ABC Murders, EastEnders gibi yapımlardaki yazarlığıyla tanınan Sarah Phelps'in senaryosunu yazdığı dizide Foy ve Bettany'ye Amanda Drew, Richard McCabe, Phoebe Nicholls, Camilla Rutherford, Timothy Renouf, Sophia Myles, Sophie Ward, Tim Steed, Katherine Manners, Richard Goulding, Jonathan Aris, Nicholas Rowe ve Miles Jupp eşlik edecek.

 

Çok yakında BBC One'da yayında olacak dizi, 2022'de ise Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak. Yönetmenliğini Anne Sewitsky'nin yapacağı birer saatlik üç bölümden oluşacak sezondan paylaşılan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.