Çığlık 6'dan yeni fragman yayınlandı

12.626 Gösterim
20 Ocak 2023 13:52
Çığlık 6'dan yeni fragman yayınlandı

Korku türünün kült serisi Çığlık'ın (Scream) devam filmi Çığlık 6'dan yeni fragman yayınlandı. Serinin 6. filmi, 10 Mart 2023 tarihinde vizyona girecek.


Paramount'un yapımını üstlendiği, hayalet yüzün saçtığı dehşetin New York'a taşındığı ve Hayden Panettiere'nin Çığlık 4'teki (Scream 4) karakterinin geri döndüğü Çığlık 6'nın (Scream 6) yeni fragmanı yayınladı. İlk fragmanda metroda gördüğümüz hayalet maskeli, yeni fragmanda ise bu kez bir dükkanda terör estiriyor. 

 

Hayalet maskelinin, bir önceki cinayetlerden kurtulan kurbanların peşine düştüğü hikâyede, Çığlık serisinin baş oyuncularından Courteney Cox'un yanı sıra 2022 yapımı 5. film Çığlık'tan Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown ve Mason Gooding rol alıyor. Yeni gelenler arasında Samara Weaving, Dermot Mulroney, Tony Revolori, Josh Segarra, Liana Liberato ve Jack Champion gibi isimler var. 

 

Ancak Çığlık 6'da, Sidney Prescott'u oynayan Neve Campbell yer almayacak. Kendisine sunulan değerin, 25 yıldır bu seriye getirdiği değerle eşit olmadığını belirten Campbell, bu değer için savaşması gerektiğini düşünerek devam filminde yer almayacağını geçtiğimiz dönemde duyurmuştu. 

 

2022'deki Çığlık 5'in yönetmenliğini yapan Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett yönetmen koltuğuna geri dönerken, James Vanderbilt ve Guy Busick de 5. filmde olduğu gibi filmin senaryosunu kaleme aldılar. 

 

10 Mart 2023 tarihinde vizyona girecek Çığlık 6'nın fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.