Dermot Mulroney

Dermot Mulroney

Doğum Bilgisi

31 Ekim 1963

Yaş

56


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aramızdaki Sözler 12 Ocak 2018
TME Films 11.324 164.636
Çılgın İhtiyar 22 Ocak 2016
Pinema 21.547 361.513
Warner Bros. 105.639 1.163.559
Aile Sırları 28 Şubat 2014
Pinema 27.685 410.089
JOBS 16 Ağustos 2013
Chantier 77.733 977.803
Erkek Aklı 31 Mayıs 2013
Medyavizyon 1.435 13.951
Lanetli Kan 26 Nisan 2013
Tiglon 40.779 394.770
Büyük Mucize 30 Mart 2012
UIP 3.040 39.550
Gri Kurt 23 Mart 2012
Chantier 61.960 639.992
J. Edgar 2 Mart 2012
Warner Bros. 28.160 348.649
Kaçış (2011) 30 Aralık 2011
UIP 67.329 670.831
Nefes Nefese 29 Ekim 2010
Pinema 1.707 19.242
Aramızda Casus Var 28 Kasım 2008
Tiglon 93.918 949.545
Georgia Yasası 3 Ağustos 2007
UNP 25.774 254.720
Zodiac 18 Mayıs 2007
Warner Bros. 47.954 434.868
Aile Bağları 3 Şubat 2006
Özen Film 30.623 278.876
Kiralık Sevgili 16 Aralık 2005
35 Milim 16.831 142.290
Aşkla Randevu 7 Ekim 2005
Warner Bros. 43.675 352.743
Schmidt Hakkında 4 Nisan 2003
New Films - -
Warner Bros. - -
Bizim Kafe 14 Şubat 1997
Özen Film - -
Kansas City 25 Ekim 1996
Avşar Film - -
Yorgan Hikayesi 7 Haziran 1996
UIP - -
Kopya Cinayetler 26 Nisan 1996
Warner Bros. - -
Manik Depresif 26 Nisan 1996
Özen Film 5.818 1.598
Kötü Kızlar 26 Ağustos 1994
Özen Film - -
Suikastçi 29 Ekim 1993
Warner Bros. - -
Genç Silahşörler 9 Mart 1990
Erler Film - -