Charlize Theron, Furiosa'nın hikâyesinin anlatılacağı yeni filmde karaktere hayat veremeyecek olmasının üzücü olduğunu söyledi

1.955 Gösterim
7 Temmuz 2020 14:20
Charlize Theron, Furiosa'nın hikâyesinin anlatılacağı yeni filmde karaktere hayat veremeyecek olmasının üzücü olduğunu söyledi

Yeni filmi için bir mülakat veren Charlize Theron, Furiosa'nın hikâyesinin anlatılacağı yeni Mad Max filminde karaktere hayat veremeyecek olmasını üzücü olarak nitelendirdi.


Charlize Theron, 10 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak olan yeni aksiyon filmi The Old Guard için tanıtımlara devam ediyor. Bu kapsamda THR'ın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncuya, mayıs ayında New York Times'ın Mad Max: Fury Road ile ilgili sözlü tarih çalışmasında yeni Mad Max filminde karakterin 20'li yaşlardaki hâlinin anlatılacağından ötürü Furiosa'yı canlandırması için genç bir oyuncu arayışında olduklarını belirten yönetmen George Miller'ın bu açıklamaları soruldu.

 

Çok sevdiği karaktere tekrardan hayat veremeyecek olmanın kabullenmesi zor bir durum olduğunu belirten Theron, ne olursa olsun George Miller'ın kararına saygı duyduğunu da belirtti:

 

Biraz üzücü bir durum, kesinlikle. Gerçekten çok sevdiğim bir karakter ve onun yaratılmasında ufak da olsa bir katkım olduğu için çok minnettarım. Sürekli ve içten bir şekilde andığım bir karakter olacak. Hikâyesinin devam etmesini isterim ve eğer George Miller karakter için en iyisinin bu olduğunu düşünüyorsa ona bu konuda güvenirim.

 

Mayıs ayında New York Times'ın sözlü tarih çalışmasında konuşan Miller, Three Thousand Years of Longing'i tamamladıktan sonra Fury Road'un da senaristlerinden Nick Lathouris ile birlikte kaleme aldıkları Furiosa'nın orijin hikâyesini çekmek istediğini belirtirken, The Irishman'de üstün bir çabayla belli sonuçlar alınsa da görsel efektle gençleştirme teknolojisinin henüz tam çözülememiş bir diyar olduğunu, dolayısıyla Furiosa'nın 20'li yaşlarının anlatılacağı filmde karaktere Charlize Theron'ın hayat veremeyeceğini açıklamıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.