Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nden teaser yayınlandı

6.141 Gösterim
2 Eylül 2022 12:49
Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nden teaser yayınlandı

Yakında BluTv'de izleyiciyle buluşacak olan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nden yeni bir teaser yayınlandı.


Emrah Serbes'in ilk basımı bu yıl yapılan Çekiç ve Gül - Behzat Ç. Bir AnKara Polisiyesi adlı kitabından esinlenerek hazırlanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinden yeni bir teaser yayınlandı. Behzat Ç. ekibini uzun sürenin ardından bir araya getiren dizi, yakında BluTv ekranlarında yerini alacak. Yayın tarihi resmi olarak duyurulmasa da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada oyuncu Özge Yağız dizinin kasım ya da aralık ayında ekranlarda olabileceğini aktarmıştı. 

 

Senaryosu Maraşlı, Yarım Kalan Aşklar, Söz, Yüz Yüze gibi yapımlarda yazarlık yapan Ercan Uğur tarafından yazılan dizinin yapımını Kiralık Aşk, Servet, 1 Kadın 1 Erkek dizilerine imza atan Ortaks Yapım üstleniyor. Yönetmen koltuğunda daha önce Adı Efsane, Şampiyon, Ex Aşkım gibi dizilerde görev alan Devrim Yalçın'ın oturduğu dizinin kadrosunda rollerine geri dönen Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yanı sıra Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu, Özge Yağız ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler bulunuyor.

 

Yakında BluTV'de izleyiciyle buluşacak olan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin "Bu şehir yenileniyor derken aslında birileri şehri ikiye bölüyor. Yeni Ankara, Eski Ankara..." notuyla paylaşılan teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.