Cate Blanchett'lı The House with a Clock in its Walls'tan fragman yayınlandı

2.681 Gösterim
28 Mart 2018 10:00
Cate Blanchett'lı The House with a Clock in its Walls'tan fragman yayınlandı

Yapımcılığını üstlendiği birçok korku filmiyle yakından tanıdığımız Eli Roth'un yönetmen koltuğuna oturduğu The House with a Clock in its Walls, Lewis Barnavelt adındaki yetim bir çocuğun amcasının yanına taşınmasıyla büyülü ve bir o kadar tehlikeli bir dünyaya adım atmasını konu ediniyor.


John Bellairs'in aynı adlı gotik romanından uyarlanan The House with a Clock in its Walls'un senaryosu Eric Kripke'nin kaleminden çıkıyor. Ailesinin ölümünün ardından büyücü olan amcasının yanına taşınan Lewis Barnavelt, şimdiye kadar hiç bilmediği bir dünyaya adım atar. Lewis ve yeni ailesinin, bed bir büyücü olan Isaac Izard tarafından hazırlanmış, dünyanın sonunu getirecek saati bulup durdurmak için mücadele edeceği The House with a Clock in its Walls'un başrollerini Cate Blanchett, Jack Black ve Owen Vaccaro paylaşırken filmin kadrosunda Kyle MacLachlan, Renee Elise Goldsberry ve Collen Camp gibi isimler yer alıyor.

Bir diğer filmi, Death Wish, geçtiğimiz hafta vizyona giren Eli Roth'un yeni filmi The House with a Clock in its Walls, 21 Eylül 2018 tarihinde seyirciyle buluşacak. Filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.