Çağatay Ulusoy'un bir jigoloya hayat verdiği Tam Bir Centilmen filminin fragmanı yayınlandı

5.066 Gösterim
13 Eylül 2024 13:34
Çağatay Ulusoy'un bir jigoloya hayat verdiği Tam Bir Centilmen filminin fragmanı yayınlandı

Çağatay Ulusoy'un Saygın adındaki jigolo bir karaktere hayat verdiği Tam Bir Centilmen filminin fragmanı yayınlandı. Ulusoy'un başrolü Ebru Şahin ve Şenay Gürler ile paylaştığı film 26 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak.


Netflix imzalı Hakan: Muhafız, Terzi, Kübra dizilerinin yanı sıra Kağıttan Hayatlar filmine imza atan Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Tam Bir Centilmen filminin fragmanı yayınlandı. Senaryosunu Masumlar Apartmanı dizisiyle adından söz ettiren Deniz Madanoğlu'nun kaleme aldığı film, göz kamaştırıcı bir yaşam süren ancak derinlerde büyük bir mutsuzluk yaşayan Saygın adlı bir jigolonun Nehir adındaki genç bir kadına aşık olmasıyla birlikte değişen hayatını takip ediyor.

 

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Tam Bir Centilmen filminin yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay oturuyor. Çağatay Ulusoy'un jigolo Saygın karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunu Ebru Şahin, Şenay Gürler, Haki Biçici, Nazlı Bulum, Gümeç Alpay Aslan, Selen Uçer, Kubilay Tunçer ve Lale Başar oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.