Leyla Selen Uçer

Leyla Selen Uçer

Doğum Tarihi

25 Nisan 1973

Yaş

49


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.05.2017 ₺102.701 11.281
18.03.2016 ₺500.730 44.165
21.11.2014 ₺21.370 3.620
07.02.2014 ₺18.911 2.241
19.04.2013 ₺58.579 5.470
11.05.2012 ₺116.599 16.260
17.09.2010 ₺74.574 9.431
05.03.2010 ₺430.269 57.117
13.11.2009 ₺125.867 15.914
25.09.2009 ₺110.259 14.189
16.05.2008 ₺5.309.235 713.840
13.04.2007 ₺558.174 75.425
11.03.2005 ₺1.216.246 192.940
08.12.2000 ₺310.342 142.451