Leyla Selen Uçer

Leyla Selen Uçer

Doğum Tarihi

25 Nisan 1973

Yaş

47


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.05.2017 102.631 TL 11.277
18.03.2016 500.730 TL 44.165
21.11.2014 21.370 TL 3.620
07.02.2014 18.911 TL 2.241
19.04.2013 58.579 TL 5.470
11.05.2012 116.599 TL 16.260
17.09.2010 74.574 TL 9.431
05.03.2010 430.269 TL 57.117
13.11.2009 125.867 TL 15.914
25.09.2009 110.259 TL 14.189
16.05.2008 5.309.235 TL 713.840
13.04.2007 558.174 TL 75.425
11.03.2005 1.216.246 TL 192.940
08.12.2000 310.342 TL 142.451