Bryan Cranston ve Aaron Paul, Better Call Saul'un final sezonunda yer alacak

3.761 Gösterim
12 Nisan 2022 15:01
Bryan Cranston ve Aaron Paul, Better Call Saul'un final sezonunda yer alacak

Bryan Cranston ve Aaron Paul, Better Call Saul'un finalini yapacak olan 6. sezonunda yer alacak. Final sezonunun yedi bölümlük ilk kısmı, 18 Nisan'da Wine and Roses adlı bölümle başlayacak.


18 Nisan'da başlayacak altıncı sezonuyla ekranlara veda edecek olan Better Call Saul, final sezonunda spin-off'u olarak başladığı Breaking Bad'in yıldızları Bryan Cranston ve Aaron Paul'u konuk edecek. İlk kez 7 Nisan'da dizinin yaratıcıları Peter Gould ve Vince Gilligan'ın kendilerine yöneltilen soruyu "Onlar (Bryan Cranston ve Aaron Paul) olmadan bitirmemiz bir utanç olmaz mıydı?" diye cevaplamalarıyla duyulan haber, Better Call Saul'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla kesinleşti.
 

İlk kez Breaking Bad'te tanıştığımız Saul Goodman, Gustavo Fring, Mike Ehrmantraut, Hector Salamanca, Tuco Salamanca, Leonel Salamanca, Marco Salamanca, Krazy-8, Gale Boetticher, Francesca Liddy, Huell Babineaux, Ed Galbraith, Hank Schrader, Steven Gomez gibi karakterleri oynayan oyuncular Better Call Saul'un geçtiğimiz beş sezonunda rollerine geri dönerken, Bryan Cranston ve Aaron Paul dizide bugüne kadar yer almamıştı. İkili Walter White ve Jesse Pinkman karakterlerini son olarak 2019 yılı yapımı El Camino: A Breaking Bad Movie'de canlandırmıştı.

 

Dizinin final sezonunun yedi bölümlük ilk kısmı 18 Nisan'da, altı bölümlük 2. kısmı ise 11 Temmuz'da başlayacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.