Brad Pitt, Quentin Tarantino'nun son filmi The Movie Critic'te yer alacak

2.734 Gösterim
2 Şubat 2024 14:12
Brad Pitt, Quentin Tarantino'nun son filmi The Movie Critic'te yer alacak

Brad Pitt, ünlü sinemacı Quentin Tarantino'nun "çekeceğim son filmim" diye nitelediği The Movie Critic'te yer alacak. Film böylelikle Pitt ile Tarantino'nun Inglourious Basterds ve Once Upon a Time in Hollywood'dan sonra üçüncü işbirliği olacak.


Deadline'ın özel haberine göre, Brad Pitt ile Quentin Tarantino'nun yolları bir kez daha kesişiyor. Daha önce Soysuzlar Çetesi (Inglourious Basterds) ve Pitt'e En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar getiren Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filmlerinde birlikte çalışan ikili, bu kez Tarantino'nun son filmi The Movie Critic'te bir araya geliyor.

 

1970'li yıllarda bir porno dergisinde sinema yazıları yazan, sağı solu belli olmayan bir film eleştirmeninin hikâyesini anlatacak olan The Movie Critic, Quentin Tarantino'nun kendi açıklamalarına göre yönetmenin çekeceği son film olacak. Tarantino'nun senaryosunu tamamladığı filmde Brad Pitt'in yanı sıra Paul Walter Hauser'ın oynayacağı açıklandı. Kadroyla ilgili detaylar belli oldukça iletmeye devam edeceğiz. Filmin 2025 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.