Box Office Türkiye Özel: Everything Everywhere All at Once'tan Türkçe altyazılı fragman!

8.448 Gösterim
11 Mart 2022 18:50
Box Office Türkiye Özel: Everything Everywhere All at Once'tan Türkçe altyazılı fragman!

A24'ün bu yıl merakla beklenen yapımlarından Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once)'dan Türkçe fragman yayınlandı. Michelle Yeoh'un başrolünde yer aldığı film, 8 Nisan'da ülkemizde gösterime girecek.


2016 yılında çektikleri Swiss Army Man ile isimlerini duyuran Dan Kwan ile Daniel Scheinert'in altı yıl aradan sonra gelen ikinci işbirlikleri Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once), ailesi ve işiyle sıradan bir hayata sahip olan Evelyn'in, bir anda tüm çoklu evrenlerdeki benliklerine vakıf olması ve evreni kurtaracak yegane gücün kendisi olduğunu keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Usta oyuncu Michelle Yeoh'un başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda ayrıca, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu, Jenny Slate, Ke Huy Quan gibi isimler yer alıyor. SXSW Film Festivali'nin açılış filmi olan Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once), ülkemizde 8 Nisan'da gösterime girecek. Filmden yayınlanan Türkçe altyazılı fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.