Box Office Türkiye Özel: Ansel Elgort ve Taron Egerton'ın başrolleri paylaştığı Billionaire Boys Club filminden Türkçe altyazılı fragman!

2.312 Gösterim
20 Temmuz 2019 10:12
Box Office Türkiye Özel: Ansel Elgort ve Taron Egerton'ın başrolleri paylaştığı Billionaire Boys Club filminden Türkçe altyazılı fragman!

Box Office Türkiye Özel: Ansel Elgort ve Taron Egerton'ın başrolleri paylaştığı Billionaire Boys Club (Düzenbazlar Kulübü) filminden Türkçe altyazılı fragman ve Türkçe afiş yayınlandı.


1980’lerde Amerika’yı sarsan gerçek bir hikâyeye dayanan Billionaire Boys Club (Düzenbazlar Kulübü), bir grup Harvard mezununun kurduğu dolandırıcılık sistemini ve rayından çıkan olayları anlatıyor. Borsada çalışan Joe Hunt ve eski okul arkadaşı Dean Karny, şehrin en varlıklı yatırımcılarından Ron Levin’in çılgın fikirleriyle BBC adlı bir saadet zinciri kurarlar. Ancak gerçekte kimin dolandırıldığı, kimin kime oyun oynadığı belli değildir. Şehrin jet sosyetesinden, devasa şirketlerden BBC’ye yatırım teklifleri yağmakta; insanlar emeklilik günleri, çocuklarının eğitimi için yaptıkları birikimleri bu esrarengiz zincire teslim etmektedir. Genç milyarderlerin dizginsiz hırsı ile şirketleri kısa sürede Los Angeles’ın yıldızı haline gelince, FBI’ın radarına girmeleri de çok sürmeyecektir. 15 milyon dolar bütçeli yapımın başrollerinde Ansel Elgort, Taron Egerton ve Emma Roberts yer alıyor.

Kadrosunda Kevin Spacey, Suki Waterhouse, Jeremy Irvine ve Bilie Lourd gibi isimlerin bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda Jamex Cox oturuyor. 06 Eylül 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan Düzenbazlar Kulübü'nden ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan Türkçe altyazılı fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.