Box Office Türkiye Özel: 06 Eylül'de gösterime girecek olan Billionaire Boys Club filminden Türkçe altyazılı klip!

2.276 Gösterim
10 Ağustos 2019 12:10
Box Office Türkiye Özel: 06 Eylül'de gösterime girecek olan Billionaire Boys Club filminden Türkçe altyazılı klip!

Box Office Türkiye Özel: Ansel Elgort ve Taron Egerton'ın başrollerini paylaştığı Düzenbazlar Kulübü (Billionaire Boys Club) filminden Türkçe altyazılı özel bir klip yayınlandı.


1980'li yıllarda ABD'nin gündemine oturan suç olaylarından birini odağına alan Düzenbazlar Kulübü (Billionaire Boys Club), bir grup Harvard mezununun kurduğu dolandırıcılık sistemini ve rayından çıkan olaylar silsilesini anlatıyor.

 

Borsada çalışan Joe Hunt ve eski okul arkadaşı Dean Karny, şehrin en varlıklı yatırımcılarından Ron Levin’in çılgın fikirleriyle BBC adlı bir saadet zinciri kurarlar. Ancak gerçekte kimin dolandırıldığı, kimin kime oyun oynadığı belli değildir. Şehrin jet sosyetesinden, devasa şirketlerden BBC’ye yatırım teklifleri yağmakta; insanlar emeklilik günleri, çocuklarının eğitimi için yaptıkları birikimleri bu esrarengiz zincire teslim etmektedir. Genç milyarderlerin dizginsiz hırsı ile şirketleri kısa sürede Los Angeles’ın yıldızı haline gelince, FBI’ın radarına girmeleri de çok sürmeyecektir.

Baby Driver filmiyle Hollywood'daki çıkışını tamamlayan Ansel Elgort ile Kingsman serisiyle tanındıktan sonra Rocketman filmiyle övgülere mazhar olan Taron Egerton'ın başrollerini paylaştığı filmde ikiliye; Emma Roberts, Ryan Rottman, Suki WaterhouseBillie LourdJeremy Irvine, Kevin Spacey gibi isimler eşlik ediyor. 06 Eylül 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan Billionaire Boys Club'tan ilk kez Box Office Türkiye'de yayınlanan Türkçe altyazılı klibe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.