Box Office Türkiye: Logan'dan en iyi X-Men açılışı!

6.637 Gösterim
6 Mart 2017 17:10
Box Office Türkiye: Logan'dan en iyi X-Men açılışı!

Recep İvedik 5, üçüncü hafta sonunda da gişe liderliğini sürdürürken, Logan tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkileyici bir açılışa imza attı.


Recep İvedik 5, üçüncü hafta sonunda 718.986 biletli seyirci tarafından izlenerek tüm zamanların en çok seyirci çeken filmi rüşdüne mazhar olma iddiasını sürdürdü. Hafta sonunun asıl dikkat çekici olayı ise X-Men cephesindeydi. Dünya genelinde açılışını yapan ve Hugh Jackman'ın ikonik karakterine son kez hayat verdiği Logan, yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de kayda değer bir açılış performansına imza attı. Logan, ilk üç gününde 219.046 biletli seyirci tarafından izlenerek X-Men sinema evreninin Türkiye'deki en iyi açılış rakamına ulaşmış oldu (Deadpool'un sinemadaki X-Men evreninden bağımsız bir film olduğunu hatırlatalım).

Toplamda 1,32 milyon seyirciyle, Mart ayı ilk hafta sonları özelinde seyirci rekorunun kırıldığı 03 - 05 Mart hafta sonunda, Ferzan Özpetek'in Türkiye'de çektiği İstanbul Kırmızısı filmi üçüncü sırada yer alan yapım oldu. Böylelikle İstanbul Kırmızısı, yönetmenin Türkiye'de en iyi açılış yapan filmi oldu. 331 salonda gösterime giren Reis, Box Office Türkiye'de dördüncü sıradan kendine yer bulurken, animasyon film Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz ikinci hafta sonunda listenin beşinci sırasında yer aldı.

03 - 05 Mart 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.