Box Office Türkiye: Gişede lider değişmedi

6.346 Gösterim
20 Mart 2017 17:45
Box Office Türkiye: Gişede lider değişmedi

Recep İvedik 5, beşinci hafta sonunda da gişe liderliğini bırakmadı. Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Tatlım Tatlım ise vizyona giren yeni filmlerden en iyi açılış yapan yapım oldu.


Recep İvedik 5, tüm zamanların en çok izlenen yapımı olmaya adım adım giderken, 2014 yılında gösterime giren Recep İvedik 4'ten beri üst üste beş hafta sonu Box Office Türkiye'nin zirvesinde yer alabilen ilk film oldu. Serinin beşinci filmi şu ana kadar 6.666.890 biletli seyirci tarafından izlendi.

 

Vizyonun yeni filmlerinden Tatlım Tatlım ise haftanın en iyi açılışını gerçekleştirerek listenin ikinci sırasında yer aldı. Yılmaz Erdoğan'ın Haybeden Gerçeküstü Aşk oyunundan sinemaya uyarladığı film, ilk üç gününde 205.949 biletli seyirci tarafından izlendi.

Hugh Jackman'ın son kez Wolverine'e can verdiği Logan, Box Office Türkiye'nin üçüncü sırasında yer alırken, Kong: Kafatası Adası ise listenin dördüncü sırasından kendine yer buldu. Dünya genelinde devasa bir açılışa imza atan Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast), ülkemizde ise 75.192 seyirciyle açılışını gerçekleştirdi.

17 - 19 Mart 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.