Box Office Türkiye: Aile Arasında, on günde 1,5 milyonu aşkın seyirciye ulaştı

9.527 Gösterim
11 Aralık 2017 17:20
Box Office Türkiye: Aile Arasında, on günde 1,5 milyonu aşkın seyirciye ulaştı

Demet Evgar ve Engin Günaydın'ın başrollerini paylaştığı Aile Arasında, bir önceki hafta sonuna göre seyircisini 17,4% kadar arttırarak Box Office Türkiye liderliğini korudu.


Yerli filmlerin domine ettiği sinema salonlarında seyirci artışı sürüyor. Box Office Türkiye'nin ilk altı sırasında yerli filmlerin yer aldığı hafta sonunda, yaklaşık 1 milyon 440 bin seyirci salonlardaki yerini aldı. Bu miktar, tüm zamanların en iyi sekizinci, Aralık ayları içerisinde ise en iyi ikinci hafta sonu toplam seyirci sayısı olarak kayıtlara geçti. 08 - 10 Aralık hafta sonu 2017 yılı içerisinde ise, yılın en çok seyirci çeken üçüncü hafta sonu oldu.

 

Hafta sonu toplam gişe başarısının baş mimarı Aile Arasında oldu. İlk hafta sonunda 504.024 seyirciye ulaşan film, ikinci hafta sonunda 17,4% kadar bir artış sağlayarak 591.484 seyirci tarafından izlendi. Toplamda şimdiden 1,5 milyon seyirciyi geride bırakan Aile Arasında, bu yıl içerisinde bu seyirci baremine en hızlı ulaşan üçüncü film oldu.

Vizyondaki yedinci hafta sonunu geride bırakan Ayla ise, seyircisinde çok büyük bir kayıp yaşamayarak altı milyon seyirci sınırını geçebileceğinin sinyallerini verdi. Film hafta sonunda 278.892 seyirci tarafından izlendi ve listede ikinci sırasında yer aldı.

 

Box Office Türkiye'nin üçüncü ve dördüncü sırasında ise haftanın merakla beklenen yeni yapımları yer aldı. Ezgi Mola'nın başrolünde yer aldığı komedi filmi Maide'nin Altın Günü, açılışını 197.280 seyirciyle yaparken, Özcan Deniz'in gerilim filmi Öteki Taraf, 113.464 seyirciyle dördüncü sırada yer aldı. Vizyondaki yedinci hafta sonunu geride bırakan Yol Arkadaşım ise 79.298 seyirciyle listenin beşinci sırasında kendine yer buldu.

 

08 - 10 Aralık 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.