Box Office ABD: Wonder Woman 1984, $16,7 milyonla pandemi sürecinin en iyi açılışını yaptı

2.596 Gösterim
28 Aralık 2020 10:50
Box Office ABD: Wonder Woman 1984, $16,7 milyonla pandemi sürecinin en iyi açılışını yaptı

ABD'de sinemalarla aynı anda HBO Max'te gösterilen Wonder Woman 1984, dijital erişilebilirliğine rağmen hafta sonunda $16,7 milyon elde ederek pandemi döneminin en iyi hafta sonu açılışını gerçekleştirdi.


Warner Bros.'un geçtiğimiz haftalarda duyurduğu üzere ABD'de sinemalarla aynı anda HBO Max'te yayınlanan Wonder Woman 1984, dijital olarak erişilebilir olmasına rağmen gösterime girdiği 2100 salonda $16,7 milyon hasılat elde etti ve sadece ilk hafta sonu performansları baz alındığında, Tenet'i geride bırakarak pandemi döneminin en iyi açılışını yapmış oldu. ABD'de şu anda sinemaların yalnızca %35'inin açık olduğunu ve New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago ve Philadelphia büyük şehirlerde salonların pandemi nedeniyle kapalı olduğunu belirtelim. Tüm şartlar göz önüne alındığında, Wonder Woman 1984'ün açılış performansı beklenti üstü olarak görülüyor. Film Çin dahil olmak üzere kırkı aşkın ülkede de gösterime girdi ve şu ana kadar ABD-Kanada dışında $68,3 milyon hasılata erişti.

 

Tom Hanks'in başrolünde olduğu News of the World, haftanın bir diğer dikkat çeken filmi. Paul Greengrass'in yönettiği film, açılış hafta sonunda $2,4 milyon hasılat topladı ve listenin ikinci sırasında yer aldı. The Croods: A New Age, $1,73 milyonla üçüncü basamakta kendine yer bulurken, Milla Jovovich'li Monster Hunter $1,1 milyon dördüncü sırada yer aldı. Haftanın yeni filmlerinden olan ve yılın öne çıkan yapımları arasında gösterilen Promising Young Woman ise, $680 bin ile açılışını beşinci sırada gerçekleştirdi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.