Milla Jovovich

Milla Jovovich

Doğum Tarihi

17 Aralık 1975

Yaş

45


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.04.2019 2.275.978 TL 131.379
24.02.2017 2.890.024 TL 224.921
19.06.2015 561.309 TL 49.052
14.09.2012 3.417.403 TL 297.089
14.10.2011 1.292.013 TL 122.777
07.10.2011 84.380 TL 10.447
08.10.2010 1.072.374 TL 99.383
10.09.2010 3.688.813 TL 331.700
19.10.2007 813.514 TL 97.278
03.12.2004 592.417 TL 91.283
20.09.2002 - -
28.12.2001 179.751 TL 48.427
18.05.2001 92.932 TL 33.054
03.11.2000 248.735 TL 105.664
11.02.2000 295.659 TL 153.102
10.10.1997 - -
21.01.1994 - -
13.11.1992 - -
25.10.1991 - -

Diğer Filmleri