Milla Jovovich

Milla Jovovich

Doğum Bilgisi

17 Aralık 1975

Yaş

44


Gelecek Filmler

Monster Hunter Aksiyon, Fantastik

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

4 Eylül 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hellboy 12 Nisan 2019
CGV Mars D. 131.379 2.275.978
Warner Bros. 224.921 2.890.024
Ölümcül Takip 19 Haziran 2015
Pinema 49.052 561.309
Warner Bros. 297.089 3.417.403
Üç Silahşörler 14 Ekim 2011
Tiglon 122.777 1.292.013
Katilin Yüzü 7 Ekim 2011
Tiglon 10.447 84.380
Şantaj 8 Ekim 2010
UIP 99.383 1.072.374
Pinema 331.700 3.688.813
UNP 97.278 813.514
Warner Bros. 91.283 592.417
Zırtapoz 28 Aralık 2001
UIP 48.427 179.751
İhtirasın Bedeli 18 Mayıs 2001
Warner Bros. 33.054 92.932
Sırlar Oteli 3 Kasım 2000
Warner Bros. 105.664 248.735
Joan of Arc 11 Şubat 2000
Warner Bros. 153.102 295.659
Beşinci Güç 10 Ekim 1997
Umut Sanat - -
Chaplin 21 Ocak 1994
Özen Film - -
Acemi 13 Kasım 1992
Film Pop - -
Mavi Göle Dönüş 25 Ekim 1991
Warner Bros. - -