Blake Lively'nin başrolünde yer aldığı All I See is You'dan fragman yayınlandı

3.402 Gösterim
19 Eylül 2017 13:00
Blake Lively'nin başrolünde yer aldığı All I See is You'dan fragman yayınlandı

Başrollerini Blake Lively ve Jason Clarke'ın paylaştığı, geçtiğimiz yıl TIFF'de gösterimini yapmış olan dram gerilim türündeki All I See is You'dan fragman yayınlandı.


All I See is You görme yetisini kaybetmiş olan bir kadının kocasıyla beraber sürdüğü hayatı konu alıyor. Ancak ameliyat olan ve hayatı tamamen değişen kadın, yeniden görmeye başlamasıyla beraber kocasıyla ilgili bilmediği gerçeklerle karşılacaktır. 

 

Filmin resmi özeti şöyle: "Gina (Blake Lively) ve kocası James (Jason Clarke) mutlu bir evlilik sürdürmektedirler. Ancak Gina küçükken ailesiyle geçirdiği bir kazada anne ve babasını aynı zamanda da görme yetisini kaybetmiştir. Gina'nın görmüyor olması eşi James ile yollarını kesiştirir. Dünyayı James'in anlattıklarıyla görür. Gina'nın kornea nakli olmasıyla beraber hayatları değişecektir. Çocuk hayalleri gerçek olabilecektir. Ancak Gina'nın görüyor olması, James'i rahatsız edecek ve bazı gerçeklerle yüzleşmelerine sebep olacaktır."

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes)Terminatör: Genisys gibi filmlerde rol almış olan Jason Clarke ve rol arkadaşı, Karanlık Sular (The Shallows)Café Society gibi filmlerde rol alan Blake Lively, Gina ve James karakterlerine hayat veriyorlar. Yönetmen ise Dünya Savaşı Z (World War Z)'den tanıdığımız Marc Foster

 

24 Kasım'da Türkiye'de vizyona girecek olan All I See is You'nun yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.