Blake Lively

Blake Lively

Doğum Bilgisi

25 Ağustos 1987

Yaş

33


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Küçük Bir Rica 14 Eylül 2018
Bir Film 33.452 554.526
Cafe Society 12 Ağustos 2016
Bir Film 55.290 792.619
Karanlık Sular 5 Ağustos 2016
Warner Bros. Türkiye 114.521 1.322.996
Ölümsüz Aşk 5 Haziran 2015
Pinema 53.842 684.061
Vahşiler (2012) 13 Temmuz 2012
UIP Türkiye 53.924 546.791
Yeşil Fener 26 Ağustos 2011
Warner Bros. Türkiye 71.544 816.932
Hırsızlar Şehri 24 Aralık 2010
Warner Bros. Türkiye 63.570 706.152