Ayak İşleri'nin 3. sezon yayın tarihi belli oldu

14.114 Gösterim
8 Aralık 2022 17:52
Ayak İşleri'nin 3. sezon yayın tarihi belli oldu

Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın yer aldığı Ayak İşleri'nin 3. sezon yayın tarihi belli oldu. 1 Ocak'tan itibaren GAİN ekranlarında yerini alacak yeni sezondan teaser yayınlandı.


Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun yaptığı komedi-aksiyon dizisi Ayak İşleri'nin merakla beklenen 3. sezonunun 1 Ocak 2023'te GAİN ekranlarında yerini alacağı açıklandı. Senaryosunu Caner Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz'in birlikte kaleme aldığı dizinin yeni sezonunun, 2021 ve 2022'de yayınlanan ilk iki sezon gibi on bölümden oluşması bekleniyor. 

Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın hayat verdiği Vedat’la Evren’in kendilerini İzmir Limanı'nda bir konteynerde hapsolmuş şekilde bulmasıyla sezon arasına giren dizinin hikâyesi, çekimleri Çanakkale'de yapılan üçüncü sezonda kaldığı yerden devam edecek. Yapımını AC Film'in üstlendiği dizinin Berkay Ateş, Selin Yeninci, Çağdaş Onur Öztürk, Şenay Gürler, Taner Barlas, Alp Öyken, Kamil Güler, Esra Kızıldoğan ve Cihan Talay gibi isimlerin konuk olacağı 3. sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.