Ayak İşleri'nin 3. sezon çekimleri tamamlandı

14.870 Gösterim
6 Ekim 2022 10:30
Ayak İşleri'nin 3. sezon çekimleri tamamlandı

GAİN orijinal yapımı komedi-aksiyon dizisi Ayak İşleri'nin 3. sezon çekimleri tamamlandı. Çanakkale'de çekilen yeni sezonun, kış aylarında yayına girmesi planlanıyor.


Güven Murat Akpınar ve Çağlar Çorumlu'nun hayat verdiği politik doğruculuğa kafayı takmış Evren ile görev insanı duygusal maço Vedat'ın yeni görevler için yollara düşeceği Ayak İşleri’nin 3. sezonunun Çanakkale'de yapılan çekimleri tamamlandı. Komedi-aksiyon dizisinin yeni sezonun kış aylarında yayına girmesi planlanıyor. 

İkinci sezonu, Vedat’la Evren’in kendilerini sürpriz şekilde bir konteynerde bulmasıyla final yapan Ayak İşleri’nin yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu otururken, senaryosunu ise Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz birlikte kaleme alıyor. 

 

İlk iki sezonunda Sarp Akkaya, Esra Ruşan, Sarp Apak, Uraz Kaygılaroğlu, Şebnem Sönmez, Defne Kayalar, Bülent Emin Yarar, Nur Fettahoğlu, Naz Çağla Irmak ve Bora Akkaş gibi isimleri ağırlayan dizinin yeni bölümlerinde yine başarılı konuk oyuncuların seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.