Ayak İşleri'nin 2. sezonundan fragman yayınlandı

4.699 Gösterim
15 Şubat 2022 12:10
Ayak İşleri'nin 2. sezonundan fragman yayınlandı

Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın yer aldığı Ayak İşleri’nin 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 24 Şubat'tan itibaren Gain'de izleyiciyle buluşacak. 


Zıt özelliklere ve kendilerine has adalet anlayışına sahip olan, gözlerini kapayıp vazifesini yapan görev adamı Vedat ile attığı her adımı sorgulayan Evren'in yanında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini halletmeye çalışırken düştükleri durumları anlatan Ayak İşleri'nin 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 24 Şubat'tan itibaren Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 

 

Caner Özyurtlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Volkan Öge'yle birlikte kaleme aldığı Ayak İşleri'nde maceralarına tanık olduğumuz mütevazı kabadayılardan görev odaklı maço Vedat'ı Çağla Çorumlu canlandırırken, politik doğruculuğa kafayı takmış Evren'i Güven Murat Akpınar oynuyor. İlk sezonda; köpek kaçırma, çekimleri başlayan bir filmin ismini değiştirme, apartman toplantısına katılma, falcıya gitme gibi görevler üstlenen ikiliye Şebnem Sönmez, Çağla Irmak, Uraz Kaygılaroğlu, Sarp Akkaya, Sarp Apak, Defne Kayalar gibi isimler eşlik etmişti.

 

Görev icabı çatıştıklarından daha fazla, kendi içlerinde çatışan ikilinin İzmir çevresinde geçecek yeni maceralarla geri döneceği Ayak İşleri'nin 2. sezonu, 24 Şubat'tan itibaren Gain ekranlarında olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.