Avatar 2'nun sualtı çekimlerinden görsel yayınlandı

3.797 Gösterim
27 Ekim 2020 16:45
Avatar 2'nun sualtı çekimlerinden görsel yayınlandı

Kate Winslet, verdiği söyleşide Avatar 2'nun çekimleri için serbest dalış eğitimi aldığını ve nefesini 7 dakikanın üzerinde tutmayı öğrendiğini belirtti.


James Cameron geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile uzun süredir yapım aşamasında olan ve pandemi sebebiyle çekimleri bir kez daha ertelenen Avatar 2'nun prodüksiyon sürecinin tamamlandığını açıklamıştı.

 

Filmin görsel dünya açısından seyirciye neler sunacağı şimdiden merak edilirken, Cameron'ın teknik açıdan olduğu kadar oyunculuk açısından da mükemmeli aradığı biliniyor. Öyle ki, geçtiğimiz günlerde önce Sigourney Weaver sualtı çekimlerinin ve bu çekimler için aldığı eğitimin zorluğundan bahsetmiş fakat öğrendikleriyle beraber bu sahnelerin üstesinden geldiğini belirtmişti. Benzer bir açıklama da filmin diğer bir yıldızı, Kate Winslet'tan geldi.

 

THR'a verdiği mülakatta, sualtı çekimleri için serbest dalış eğitimi aldığını söyleyen Winslet, bu eğitimler ve sualtı çekimleri sırasında nefesini tutma rekorunun 7 dakika 14 saniye olduğunu belirtiyor. Winslet'ın röportajının sonrasında Avatar serisinin resmi twitter hesabı da ünlü oyuncunun sualtı çekimlerinden bir kare paylaştı.

 

Avatar 2'nun şu an için planlanan vizyon tarihi 16 Aralık 2022.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.