Kate Winslet

Kate Winslet

Doğum Tarihi

5 Ekim 1975

Yaş

45


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.01.2018 164.636 TL 11.324
22.12.2017 297.065 TL 19.893
23.12.2016 973.154 TL 69.727
18.03.2016 217.277 TL 15.604
11.12.2015 444.435 TL 29.758
06.11.2015 438.921 TL 27.089
12.06.2015 49.758 TL 3.516
20.03.2015 4.051.315 TL 320.843
18.04.2014 2.052.322 TL 183.618
16.12.2011 265.722 TL 22.230
21.10.2011 1.094.365 TL 100.179
10.04.2009 524.822 TL 56.050
27.02.2009 781.870 TL 83.452
12.01.2007 764.699 TL 81.868
29.12.2006 2.111.897 TL 235.382
26.05.2006 620.051 TL 92.249
18.02.2005 452.342 TL 62.604
10.05.2002 - -
18.01.2002 - -
16.02.2001 176.157 TL 75.447
09.06.2000 83.195 TL 41.778
20.02.1998 3.673.071 TL 2.943.123
30.05.1997 12.791 TL 28.996
16.05.1997 - -
12.04.1996 - -
01.12.1995 - -