Kate Winslet

Kate Winslet

Doğum Tarihi

5 Ekim 1975

Yaş

46


Gelecek Filmler

Avatar: Suyun Yolu Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.01.2018 ₺164.636 11.324
22.12.2017 ₺297.065 19.893
23.12.2016 ₺973.154 69.727
18.03.2016 ₺217.277 15.604
11.12.2015 ₺444.435 29.758
06.11.2015 ₺438.921 27.089
12.06.2015 ₺49.758 3.516
20.03.2015 ₺4.051.315 320.843
18.04.2014 ₺2.052.322 183.618
16.12.2011 ₺265.722 22.230
21.10.2011 ₺1.094.365 100.179
10.04.2009 ₺524.822 56.050
27.02.2009 ₺781.870 83.452
12.01.2007 ₺764.699 81.868
29.12.2006 ₺2.111.897 235.382
26.05.2006 ₺620.051 92.249
18.02.2005 ₺452.342 62.604
10.05.2002 - -
18.01.2002 - -
16.02.2001 ₺176.157 75.447
09.06.2000 ₺83.195 41.778
20.02.1998 ₺3.673.071 2.943.123
30.05.1997 ₺12.791 28.996
16.05.1997 - -
12.04.1996 - -
01.12.1995 - -