Kate Winslet

Kate Winslet

Doğum Bilgisi

5 Ekim 1975

Yaş

44


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aramızdaki Sözler 12 Ocak 2018
TME Films 11.324 164.636
Dönme Dolap 22 Aralık 2017
Bir Film 19.893 297.065
Gizli Güzellik 23 Aralık 2016
Warner Bros. Türkiye 69.727 973.154
Kod 999 18 Mart 2016
Chantier 15.604 217.277
Steve Jobs 11 Aralık 2015
UIP Türkiye 29.758 444.435
Düşlerin Terzisi 6 Kasım 2015
Bir Film 27.089 438.921
Küçük Karmaşa 12 Haziran 2015
TME Films 3.516 49.758
TME Films 320.843 4.051.315
Uyumsuz 18 Nisan 2014
Tiglon 183.618 2.052.322
Acımasız Tanrı 16 Aralık 2011
Özen Film 22.230 265.722
Salgın 21 Ekim 2011
Warner Bros. Türkiye 100.179 1.094.365
Okuyucu 10 Nisan 2009
Tiglon 56.050 524.822
Hayallerin Peşinde 27 Şubat 2009
UIP Türkiye 83.452 781.870
Tutku Oyunları 12 Ocak 2007
35 Milim 81.868 764.699
Tatil 29 Aralık 2006
UIP Türkiye 235.382 2.111.897
Sil Baştan 26 Mayıs 2006
Bir Film 92.249 620.051
Düşler Ülkesi 18 Şubat 2005
Warner Bros. Türkiye 62.604 452.342
Enigma (2002) 18 Ocak 2002
New Films - -
Düşlerin Efendisi 16 Şubat 2001
Özen Film 75.447 176.157
Kutsal Duman 9 Haziran 2000
UIP Türkiye 41.778 83.195
Titanik 20 Şubat 1998
Tiglon Özen Film 2.943.123 3.673.071
Hamlet 30 Mayıs 1997
Özen Film 28.996 12.791
Jude 16 Mayıs 1997
Pinema - -
Aşk ve Yaşam 12 Nisan 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Fırlama Şövalye 1 Aralık 1995
Warner Bros. Türkiye - -