Ava DuVernay, DC için Jack Kirby'nin The New Gods serisini yönetecek

2.497 Gösterim
16 Mart 2018 11:23
Ava DuVernay, DC için Jack Kirby'nin The New Gods serisini yönetecek

Ava DuVernay, DC için Jack Kirby'nin The New Gods serisini yönetecek.


Ava DuVernay'in yüksek bütçeli son filmi A Wrinkle in Time, geçtiğimiz hafta sonu $33,3 milyonla açılışını gerçekleştirerek Box Office ABD'nin ikinci sırasında yerini almıştı. A Wrinkle in Time'ın ardından DuVernay'in yer alacağı yüksek bütçeli yeni projenin bir çizgi roman uyarlaması olacağı açıklandı. Deadline'da yer alan habere göre DuVernay, ünlü çizgi roman sanatçısı Jack Kirby'nin klasik serisi The New Gods için DC ve hak sahibi Warner Bros. ile anlaşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl sosyal medyada kendisine yöneltilen en sevdiği süper kahraman sorusuna, The New Gods karakterlerinden biri olan Big Barda cevabını veren DuVernay'in yönetmenliği için oldukça heyecanlı olduğu bu serinin senaryosu ise The Score ve Chasing Mavericks gibi yapımlarla yakından tanıdığımız Kario Salem'e emanet olacak.

Jack Kirby'nin Marvel'dan ayrılarak DC'ye geçtiği dönemde yarattığı The New Gods; sıradışı karakterleri ve sıradan süper kahraman hikâyelerinin dışındaki duruşuyla çizgi roman tarihindeki en sınırsız öykücülüğe sahip olmasının yanı sıra uyarlanacak bu seriyle Ava DuVernay, $100 milyonu aşkın bir bütçeye sahip yeni bir projeye imza atmış olacak. The New Gods için belirlenen bir tarih olmamasıyla beraber DC'nin önce, DuVernay'in Netflix için gerçekleştireceği beş bölümden oluşacak Central Park Five hikâyesini beklemesi gerekecek gibi gözüküyor.

 

Başrollerini Oprah WinfreyReese WitherspoonChris Pine ve Gugu Mbatha-Raw'ın paylaştığı, Ava DuVernay'in yönetmen koltuğunda oturduğu A Wrinkle in Time, 20 Nisan 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.