Asghar Farhadi'nin yönettiği, Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olacak olan Everybody Knows'tan fragman!

2.965 Gösterim
6 Nisan 2018 12:15
Asghar Farhadi'nin yönettiği, Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olacak olan Everybody Knows'tan fragman!

Asghar Farhadi'nin başrollerinde Penélope Cruz, Javier Bardem ve Ricardo Darín gibi usta oyuncuların yer aldığı yeni filmi Todos lo saben (Everybody Knows)'den fragman yayınlandı.


About Elly, A Seperation, The Salesman gibi filmleriyle adından söz ettiren, yakın dönemin en büyük sinemacılarından biri olarak gösterilen Asghar Farhadi'nin İspanyolca çektiği ilk film olan Everybody Knows'un Cannes Film Festivali'nin açılışını yapacağı bu hafta içerisinde açıklanmıştı. Penélope Cruz, Javier Bardem ve Ricardo Darín gibi usta oyuncuların başını çektiği geniş bir kadroya sahip olan filmden fragman da yayınlandı.

Farhadi sinemasından aşina olduğumuz şekliyle karşılaşılan bir olay sonucu bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalan ve parçalarına ayrılan aile motifinin bir başka örneğini göreceğimiz Everybody Knows, Arjantin'den eşi ve çocuklarıyla birlikte bir kutlama için Madrid'in dışındaki kasabasına geri dönen Carolina ve ailesinin beklenmeyen bir olay karşısında çözülmesini odağına alacak. Mayıs ayı içerisinde Cannes'da prömiyerini yapacak olan filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.