Are You There God? It's Me, Margaret filminden fragman yayınlandı.

5.738 Gösterim
13 Ocak 2023 18:46
Are You There God? It's Me, Margaret filminden fragman yayınlandı.

Rachel McAdams ve Abby Ryder Fortson'ın anne kızı canlandırdıkları Are You There God? It's Me, Margeret filminden fragman yayınlandı. Film, 28 Nisan'da ABD'de vizyona girecek. 


Judy Blume'un 1970 yılında ilk kez yayımlanan ve elli yılı aşkın süredir de raflardan düşmeyen Are You There God? It's Me Margaret kitabı, 11 yaşındaki bir çocuğun korkutucu bir dönem olarak adlandırdığı ergenlik döneminin üstesinden gelme sürecini anlatmaktadır.   

 

Elli yılın ardından beyazperdeye uyarlanan filmde, 11 yaşındaki Margaret, New Jersey'in banliyölerinde yaşamak için New York City'deki hayatından koparılıp yeni arkadaşlarıyla ergenliğin dağınık ve çalkantılı sancılarından geçer. Film, Margaret'ın büyük bir taşınma sürecinden geçmesini, yeni arkadaşlar edinmesini, dini sorgulamasını ve ilk regl dönemine dair beklentileri konu alıyor. 

 

Kelly Fremon Craig'in senaryoya uyarlayıp yönetmenliğini yaptığı filmde Rachel McAdams, Kathy Bates, Abby Ryder Fortson, Benny Safidie, Elle Graham, Mia Dillon, Kate MacCluggage, Gary Houston ve Ethan McDowell gibi isimler yer alıyor. 

 

28 Nisan 2023 tarihinde ABD'de gösterime girecek olan Are You There God? It's Me Margaret filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 


 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.