Arap Kadri ve Tarzan filminin fragmanı yayınlandı

5.068 Gösterim
2 Aralık 2023 16:05
Arap Kadri ve Tarzan filminin fragmanı yayınlandı

Ünlü mizah dergisi Gırgır'ın usta karikatüristlerinden Tekin Aral'ın yarattığı aynı adlı karakterden uyarlanan, başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı'nın yer aldığı Arap Kadri ve Tarzan filminin fragmanı yayınlandı. Film, 15 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek.


Ünlü mizah dergisi Gırgır'ın usta karikatüristlerinden Tekin Aral'ın yarattığı aynı adlı karakterden uyarlanan Arap Kadri ve Tarzan filminin fragmanı yayınlandı. 15 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek olan film, kural tanımaz bir adam olan Arap Kadri'nin ormanda Tarzan'ın kurduğu düzene karşı çıkmasıyla birlikte yaşadığı maceraları konu ediniyor.


Yönetmen koltuğunda Emre Kavuk'un oturduğu Arap Kadri ve Tarzan filminin senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen kaleme alıyor. Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı'nın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu, Eda Özel, Yaşar Karakulak, Neslihan Yeldan ve Sinan Bengier yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.