Necip Memili

Necip Memili

Doğum Bilgisi

27 Mayıs 1980

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Karakomik Filmler 18 Ekim 2019
UIP 700.519 13.390.936
Deli Dumrul 1 Eylül 2017
CGV Mars D. 96.536 1.039.624
Kaçma Birader 4 Mart 2016
CGV Mars D. 332.582 3.741.299
Yok Artık! 25 Eylül 2015
Bir Film 269.165 3.122.563
Guruldayan Kalpler 18 Eylül 2015
Chantier 4.023 41.669
Sürgün İnek 28 Şubat 2014
Tiglon 523.450 4.510.131
Pinema 841.124 7.583.639
Pinema 1.731.519 15.473.417
Ay Büyürken Uyuyamam 9 Aralık 2011
Cinefilm 75.523 651.439
Tiglon 22.847 213.418
Nene Hatun 29 Ekim 2010
Özen Film 34.679 244.254