Apple TV+'ın yeni dizisi The Shrink Next Door'dan fragman yayınlandı

1.965 Gösterim
13 Ekim 2021 17:30
Apple TV+'ın yeni dizisi The Shrink Next Door'dan fragman yayınlandı

Apple TV+'ın kara komedi türündeki yeni dizisi The Shrink Next Door'dan fragman yayınlandı. Dizi, 12 Kasım'da yayına girecek.


Manipülatif bir psikiyatristin tedaviye gelen hastasının hayatını yavaş yavaş ele geçirişini anlatan dizi; gerçek bir hayat hikayesine dayanan, iki yıl önce yayınlanıp kısa sürede en popüler podcast serilerinin arasına giren The Shrink Next Door adlı yapımdan esinleniyor. 

 

Dizinin başrollerinde Will Ferrell ve Paul Rudd yer alıyor. Daha önce ünlü film serisi Anchorman'da birlikte çalışan Ferrell ve Rudd, dizinin aynı zamanda yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. Paul Rudd'un canlandırdığı Dr. Isaac "Ike" Herschkopf'un, Will Ferrell'in canlandırdığı Martin "Marty" Markowitz'in iyileştirmek için girdiği hayatının kontrolünü ele geçirişini anlatan yapımda; kötü niyetli doktorun eşi Bonnie'yi Casey Wilson, Marty'nin kız kardeşi Phyllis'i ise Kathryn Hahn oynuyor.

 

Dizinin senaristliğini The Thick of It, Veep, Succession gibi yapımlardaki başarısıyla dikkat çeken Georgia Pritchett yaparken, yönetmen koltuğunda daha önce Orange Is The New Black, GLOW, High Fidelity gibi yapımlarda çalışan Jesse Peretz ile In The Dark, Love, Search Party gibi dizilerde görev alan Michael Showalter bulunuyor. 

 

İlk üç bölümü 12 Kasım'da, kalan bölümleri ise takip eden haftalarda yayınlanacak sekiz bölümlük dizinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: Deadline, IndieWire 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.