Apple TV+, Colin Farrell'lı yeni dizisi Sugar'ı duyurdu

1.337 Gösterim
10 Haziran 2022 13:44
Apple TV+, Colin Farrell'lı yeni dizisi Sugar'ı duyurdu

Apple TV+, başrolünde Colin Farrell'ın yer alacağı yeni dizisi Sugar'ı resmi olarak duyurdu. Dizi, Los Angeles'ta görev yapan bir özel dedektifi merkezine alacak.


Apple, haklarının satın alındığı ilk kez geçtiğimiz yıl aralık ayında konuşulmaya başlanan fakat o tarihte hakkında resmi bir açıklama yapılmayan Sugar dizisini duyurdu. Başrolünde Colin Farrell'ın yer alacağı ve yaratıcılığını Mark Protosevich'in üstleneceği yapımın henüz net olarak açıklanmayan hikâyesi, günümüz Los Angeles'ında görev yapan bir özel dedektifi merkezine alacak.

 

The Cell, I Am Legend, Thor gibi yapımların senaryo ve hikâyelerinde imzası bulunan Mark Protosevich'in yaratıcılığını yaptığı dizide başrolde yer alacak olan Colin Farrell daha önce True Detective'in 2. sezonunda Ray Velcoro adlı dedektife hayat vermişti. Televizyonda izleyicinin karşısına son olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan The North Water adlı mini diziyle çıkan oyuncunun, rol alacağı bir başka yapım olan The Batman filminde oynadığı Penguin karakterine odaklanan HBO Max dizisi de şu anda ön yapım aşamasında.

 

Dizinin yönetmen koltuğunda oturacak olan City of God, The Constant Gardner, Two Popes gibi filmlerin yönetmeni Fernando Meirelles aynı zamanda Farrell, Protosevich, Simon Kinberg, Audrey Chon, Scott Greenberg ve Chip Vucelich'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev alacak.

Kaynak: Apple

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.