Apple'ın yeni dizisi Extrapolations'a zengin oyuncu kadrosu!

2.133 Gösterim
20 Ekim 2021 15:30
Apple'ın yeni dizisi Extrapolations'a zengin oyuncu kadrosu!

Apple'ın iklim değişikliğini konu alan yapım aşamasındaki dizisi Extrapolations'da Meryl Streep, Kit Harington ve David Schwimmer gibi isimler yer alacak.


Meryl Streep, 2019'da oynadığı The Laundromat filminin senaristi Scott Z. Burns'un yazıp yöneteceği Extrapolations dizisiyle televizyon ekranlarına geri dönüyor. Scott Z. Burns'ün Apple TV+ için iklim değişikliğini konu alan bir antoloji dizisi yapacağı ilk kez geçtiğimiz yıl ocak ayında duyurulmuştu. Aşkın, inancın ve insan ilişkilerinin iklim değişikliğinin etkileriyle nasıl şekilleneceğini yani global bir sorunun etkilerini insani ölçekte ele alacak olan dizinin yapım çalışmaları hızlandı ve projenin kadrosunda yer alacak isimler açıklanmaya başlandı. 

 

Buna göre henüz oynayacağı karakter net olarak belli olmayan Meryl Streep'e projede; Rebecca Shearer isimli bir deniz biyoloğunu canlandıracak Sienna Miller, Nick Bilton adında bir şirket CEO'sunu canlandıracak Kit Harington, Ezra Haddad adında hafıza kaybıyla mücadele eden bir kişiyi oynayacak Tahar Rahim, Natasha Alper isimli bekar bir anneye hayat verecek Gemma Chan, Junior isimli karaktere hayat verecek Matthew Rhys, Marshall Zucker adındaki Yahudi din adamını canlandıracak Daveed Diggs, Harris Goldblatt isimli bir genç kız babasını oynayacak David Schwimmer ve Gaurav adlı bir sürücüyü canlandıracak Adarsh Gourav eşlik edecek. 

 

Birbirinden farklı ama bağlantılı, samimi ve beklenmedik hikayelerin anlatılacağı dizi sekiz bölümden oluşacak. Apple TV+'ta ekrana gelecek Extrapolations'ın yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Kaynak: Variety, Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.