Apple'ın psikolojik gerilim dizisi Servant'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı

3.516 Gösterim
14 Aralık 2021 15:36
Apple'ın psikolojik gerilim dizisi Servant'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı

İlk iki sezonu büyük beğeni toplayan psikolojik gerilim dizisi Servant'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, 21 Ocak'tan itibaren Apple TV+'ta izleyiciyle buluşacak.


Başrollerinde Lauren Ambrose, Toby Kebbell ve Nell Tiger Free'nin yer aldığı psikolojik gerilim dizisi Servant'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı. Tony Basgallop tarafından yaratılan dizi, Philadelphia'da ünlü bir muhabir olan Dorothy Turner ile aşçılık yapan eşi Sean Turner'ın korkunç bir trajedi yaşadıktan sonra küçük oğulları Jericho'ya dadılık yapması için hiç tanımadıkları Leanne adında bir kızı işe almalarıyla yaşananları konu ediniyor. Dizide yürütücü yapımcılık görevini üstlenen ünlü yönetmen Night Shyamalan aynı zamanda bazı bölümlerde yönetmen koltuğuna oturuyor.

 

Lauren Ambrose ve Toby Kebbell'in çocuklarını kaybeden Dorothy ve Sean Turner çiftini canlandırdığı dizide, Nell Tiger Free doğaüstü güçleri olan bir tarikata bağlı Leanne adlı dadıya, Rupert Grint Dorothy'nin kardeşi Julian Pearce'a, Boris McGiver ise Leanne'in amcası George'a hayat veriyor. Yan rollerinde Molly Griggs, Phillip James Brannon, Tony Revolori, Jerrika Hinton gibi isimlerin yer aldığı dizi, 3. sezonda GLOW ve Mr. Robot gibi yapımlardan tanınan Sunita Mani ile kadrosunu zenginleştiriyor.

 

İkinci sezonda hikâyeyi bıraktığımız yerin üç ay sonrasında, Turner ailesinin yeni bir başlangıç yaptığını ve her şeyin normale döndüğünü fakat sonra tarikatın ve yakınlarındaki bir parkta görülen şüpheli kişilerin oluşturduğu gerilimin tekrar bir kaos oluşturduğunu gösteren fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.