Apple+, Ben Mendelsohn ve Juliette Binoche'lu The New Look dizisine onay verdi

1.742 Gösterim
11 Şubat 2022 14:44
Apple+, Ben Mendelsohn ve Juliette Binoche'lu The New Look dizisine onay verdi

Apple+, II. Dünya Savaşı sonrasında moda dünyasındaki yükselişiyle Coco Chanel'in tahtına rakip olan Christian Dior'un kariyerine odaklanacak olan The New Look dizisine onay verdi. Dizide, Ben Mendelsohn ve Juliette Binoche, Christian Dior ile Coco Chanel'e hayat verecek. 


Apple+, II. Dünya Savaşı'nda Naziler tarafından işgal edilen Paris'i yeniden modanın merkezi yapan tasarımcı Christian Dior'un kariyerini ve 20. yüzyılın en önemli moda ikonlarından olan Coco Chanel, Pierre Balmain, Cristóbal Balenciaga, Hubert de Givenchy, Pierre Cardin ve Yves Saint Laurent gibi rakipleriyle arasındaki karmaşık ilişkileri mercek altına alacak olan The New Look dizisine onay verdi.

 

Damages ve Bloodline dizilerinin yaratıcısı olan Todd A. Kessler, kaleme alıp yöneteceği dizide yönetici yapımcılık görevini de üstlenecek. Todd A. Kessler'la birlikte çalıştığı Bloodline'daki rolüyle 3 kez aday olduğu Emmy'yi 2016 yılında kazanan Ben Mendelsohn, savaş sonrası yıllardaki yükselişiyle kariyerinde zirveye çıkan Christian Dior'u canlandırırken, 2 kez aday olduğu Oskar'ı 1997'de The English Patient'taki rolüyle kazanan Juliette Binoche, Dior tarafından Paris moda dünyasındaki tahtından indirilen Coco Chanel'i oynayacak. 

 

Yahudi karşıtlığıyla bilinen Coco Chanel ve adını Nazi subaylarının eşlerine elbise tasarlayarak duyuran Christian Dior'un karanlık taraflarına ne kadar değineceği henüz bilinmeyen dizinin çekimlerinin bahar aylarında Paris'te başlaması bekleniyor.

 

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.