Anthony Hopkins, Those About to Die dizisinde Roma İmparatoru Vespasian'ı canlandıracak

9.464 Gösterim
19 Ocak 2023 19:35
Anthony Hopkins, Those About to Die dizisinde Roma İmparatoru Vespasian'ı canlandıracak

Anthony Hopkins, Roland Emmerich'in gladyatörlerin dünyasını ele alacağı dizisi Those About to Die'da Roma İmparatoru Vespasian'ı canlandıracak.


Anthony Hopkins, Roland Emmerich'in gladyatör dizisi Those About to Die'ın oyuncu kadrosuna katıldı. Yapımcılığını AGC Telvision'ın üstlendiği ve senaryosunu ise Oscar adayı Er Ryan'ı Kurtarmak (Saving Private Ryan) filminin senaristi Robert Rodat'ın kaleme aldığı Peacock dizisinde Oscar'lı oyuncu İmparator Vespasian'a hayat verecek. 

 

Those About to Die, gladyatör rekabetinin karmaşık ve yozlaşmış dünyasında, Roma toplumundan her kesiminin katıldığı arenada çarpışan bir grup karakteri anlatacak. 

 

On yıllık kanlı bir iç savaş sonrası tahtı ele geçiren bir Roma İmparatoru Vespasian'ı canlandıracak olan Anthony Hopkins, proje için duyurulan ilk büyük oyuncu oldu. Resmi özette ise Vespasian karakteri, "imparatorluktaki konum için yarışan ve ilk fırsatta tahtın varislerinin yerini almaya çalışan Patriciusçular tarafından hor görülen biri" olarak tanımlanıyor. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.